THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

marți, 9 februarie 2010

Robbie Williams-si el implicat?!

Probabil vi se va parea o prostie,dar cred ca si Robbie Williams este implicat in aceasta inscenare.Dupa cum stiti,dupa vestea "tragica" a "mortii" idolului nostru,domnul Williams a scos un album numit "Reality killed the video star" si desigur un videoclip la melodia "Bodies".Prima oara,Robbie dorea ca albumul sa se numeasca "Protagonista" adica forma italiana a cuvantului "Protagonist",dar cerinta i-a fost respinsa din cauza ca titlul era "prea pretentios".Daca ati auzit,domnul Williams s-ar putea sa primeasca titlul de "Noul Rege Al Muzicii Pop" ,ceea ce mi se pare "Noua prostie a omenirii".Dar sa nu intram in polemica cu chestia asta.Noi ne vedem strict de albumul sau si de...el.

O intrebare ar fi:De ce s-a relansat imediat dupa "moartea" lui Michael Jackson? Pentru ca Regele Popului ne-a parasit si avea ocazia sa-i ia locul?

Revecin la albumul "Reality Killed the Video Star",al carui titlu (Realitatea a omorat starul video) mi se pare foarte ciudat.De ce "video star"?Probabil credea ca nu ne vom da seama ca poate fi,oarecum,vorba si despre Michael? Daca stam bine si ne gandim,si Mike este un video star,nu-i asa?(pentru filmele in care a jucat).

Acum traklist-ul:

1.Morning Sun
2.Bodies
3.You know me
4.Blasphemy
5.Do you mind?
6.Last Days of Disco
7.Somewhere
8.Deceptacon
9.Starstruck
10.Difficult for Weirdos

11.Superblind
12.Won't do that

13.Morning Sun(reprise)

14.Arizona


Morning Sun,poate insemna ca ne-am trezit noi si am aflat vestea.

BLASFEMÍE
f. livr. 1) Cuvânt prin care se ultragiază o divinitate. 2) Act de defăimare a lucrurilor considerate sfinte (sau demne de un respect deosebit); profanare; sacrilegiu; pângărire.
(Are legatura cumva?)

Last Days Of Disco-poate insemna ulimele zile ale muzicii bune(?!)

Somewhere-undeva(e clar,nu?)

Deceptacon :




Definition:They're people we think good of, but in reality, they are two-faced, lying backstabbers...

Am mai auzit noi oare de backstabbers?Desigur!

Michel Jackson-Money

.......................................
Then watch the ones
With the biggest smiles
The idle jabbers...Cuz they're the backstabbers

Another Definition:-A person behind a mask... ..................Michael Jackson?!

Difficult for Weirdos- Definitie:1. A person who is considered strange to other people. This person may do strange things, so this person can be considered a "weirdo". Deci e "Dificil pentru persoane ciudate sau mai bine spus pentru persoanele care fac lucruri ciudate."
Cine se crede oare un "weirdo"?E oare dificil pentru acesti oameni sa descopere ca MJ e viu(gen Criss Angel)?!

Superblind-Noi suntem superorbi sa vedem ca Mike e viu?! Toata lumea e superblind pentru a vedea asta? La asta se refera?!

Won't do that-Bine,aici sunt 3 variante:
a)Robbie nu ar face niciodata ce a facut Michael;
b)Noi ne gandim ca Michael e viuisi ca se intoarce,iar el ne spune ca niciodata n-ar face asta;
c)Michael nu s-ar sinucide cu medicamente.

OK...ma gandesc ca varianta a 2-a e cam aiurea,iar cea de a 3-a poate fi exclusa din start,pt. ca deja Murray este acuzat de omucidere.Pe cine pacalesc?!


Arizona-Arizona (stat SUA), stat component al Statelor Unite ale Americii, admis în Uniune ca cel de-al patruzeci şi optulea stat al acesteia la 14 februarie 1912.

Poate e Michael in Arizona...;))

0 comentarii: